In deze banen kun jij werk maken van een schonere wereld:

Senior Medewerker Groenbeheer

Met jou kun je altijd rekenen op een nette wijk.

Procesengineer

Installatie zoekt kartrekker voor analyses en optimalisaties

Projectleider onderhoudstops

Installatie zoekt kartrekker voor onderhoud

Maintenance en Reliability Engineer

Installatie zoekt Energieke Engineer die voor continue verbetering zorgt

Operator AEC

Als Operator AEC lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaal laten werken van de verbrandingsinstallatie zodat het rendement van de installatie optimaal is en blijft

Systeemarchitect

Als Systeemarchitect lever je een belangrijke bijdrage aan het creëren van een overkoepelend ontwerp voor geautomatiseerde systemen, waarbij rekening wordt gehouden met technische, functionele en operationele vereisten om een efficiënte en betrouwbare werking van industriële processen van Attero te waarborgen.

Sr. Maintenance Engineer

het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie.

Chauffeur

Dankzij jou wordt het afval van huizen en bedrijven netjes opgehaald.

Chauffeur inzameling afval en grondstoffen

Dankzij jou wordt het afval van huizen en bedrijven netjes opgehaald.

Ontdek de bedrijven in jouw regio

Onderstaande bedrijven zijn actief in jouw gewenste werk regio's. Klik door naar de sites van onderstaande bedrijven om de vacatures te bekijken.

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Dan hebben volgende generaties ook een mooie en gezonde plek om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval: we moeten er weer grondstoffen en nieuwe producten van maken. En dat is precies wat Prezero in Zwolle doet!

Ontdek meer

ACV is de naam voor de vertrouwde afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. Naast de afvalinzameling doet ACV ook veel op het gebied van beheer openbare ruimte (BOR) en hebben ze zelfs twee kringloopwinkels in Ede en Veenendaal. Het is een mensgerichte organisatie waar ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wil jij ook door ontwikkelen in je werk? Word dan deel van hun team!

Ontdek meer

AEB is een Amsterdams afvalverwerkingsbedrijf. Er werken elke dag zo’n 300 medewerkers mee aan hun grote doel: zo duurzaam en schoon mogelijk warmte en elektriciteit maken van afval. Er werken allerlei soorten mensen, maar één ding hebben ze gemeen. Ze zijn allemaal trots op wat ze doen. Help jij ook mee met het opwekken van duurzame energie voor onze hoofdstad?

Ontdek meer

Met ongeveer 100 collega’s zorgt Afvalzorg voor het opslaan, recyclen en storten van grondstoffen. Ze zitten in Middenmeer, Assendelft, Lelystad, Geldermalsen en Maastricht. Afvalzorg runt stortlocaties die ze na het sluiten weer omtoveren in mooie en veilige landschappen. Daarmee werken zij aan het milieu en de omgeving en dus een schonere wereld.  

Ontdek meer

Area zorgt ervoor dat grondstoffen van de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen wordt ingezameld. Daarmee houdt Area de omgeving schoon. Naast inzameldiensten voor de gemeente Oldambt in Groningen, werkt Area ook voor andere gemeenten en duizenden bedrijven in de regio. Area werkt hard om hun doel te bereiken: zoveel mogelijk grondstoffen in de regio hergebruiken. Help jij mee werk te maken van een schonere wereld?

Ontdek meer

Attero verwerkt het afval van miljoenen Nederlanders en honderden bedrijven tot nieuwe grondstoffen en hernieuwbare energie. Dat doen ze op verschillende plekken, vooral in het Zuiden en Oosten van Nederland. Of het nu gaat om restafval, gft, grond, puin, of het scheiden, sorteren en recyclen van kunststoffen. Ze willen echt bijdragen aan een duurzamer Nederland en dus een schonere wereld. Attero geeft grondstoffen waarde!

Ontdek meer